2020-08-18 07:49:17• hírek • Bede Emőke

Koronavírussal fertőződött meg a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal egyik alkalmazottja

A hétfői nap folyamán a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal egyik alkalmazottjának pozitív lett a koronavírus tesztjének eredménye - osztotta meg a hírt Facebook-oldalán a hivatal.

Első lépésben, az illetővel egy irodában dolgozókat azonnal lakhelyi elkülönítésbe helyezték, míg a továbbiakban a közösen használt irodák fertőtlenítésére is sort kerítenek. Kedden, a Szatmár Megyei Közegészségügyi Igazgatóság szakemberei elvégzik az epidemiológiai vizsgálatot az intézményben.


„Mivel megjelent a COVID-19 fertőzés az intézményben, arra kérem a nagykárolyiakat, hogy csak halaszthatatlan ügyintézés esetén keressék fel a hivatalt, s inkább a telefonos, vagy az online módon is használható szolgáltatásokat vegyék igénybe. Amennyiben mégis személyesen jönnek a hivatalba, mindenképpen hozzanak magukkal maszkot, mert maszk nélkül senkinek nem engedélyezzük a belépést. Ugyanakkor azt is kérem, hogy tartsák be a szükséges óvintézkedéseket. Mindezek mellett, több fontos megelőző intézkedést is bevezetünk, az adiminsztrációs területeken tevékenykedő kollégáink védelme érdekében”- jelentette ki a város polgármestere.


A nagykárolyiak, az alábbi táblázatban szereplő telefonszámokon intézhetik ügyeiket:
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: